QUI SOM

Com a empresa de serveis lingüístics i traduccions professionals, a VCS Traducciones comptem amb un ampli equip d’experts especialitzats en diverses àrees per satisfer les necessitats dels nostres clients, a qui els garantim en tot moment uns resultats de qualitat, duts a terme amb la major rigorositat i eficàcia.

Aquestes garanties de professionalitat i confiança són les que fan que els clients que sol·liciten els nostres serveis tornin a comptar amb nosaltres.

«Som un grup de traductors professionals especialitzats en diverses àrees liderats per Victoria Cano que treballem en col·laboració per poder oferir solucions lingüístiques adaptades a les teves necessitats».

VICTORIA CANO

Sóc graduada en Traducció i Interpretació per la Universitat de Màlaga. Estic en possessió d’un màster en Traducció Especialitzada per la Universitat de Còrdova, un màster en Formació del Professorat per a L’ensenyament de Llengües Estrangeres per la Universitat d’Alacant i un Màster en Lingüística Teòrica i Experimental per la Universitat del País Basc.

El 2020 vaig fundar VCS Traducciones i, actualment, compagino el meu treball com a traductora, intèrpret i correctora amb la realització de la meva Tesi Doctoral en Lingüística per la Universitat del País Basc.

Tot i això, gràcies al meu caràcter inquiet i curiós, no deixo de formar-me en els temes que m’interessen.

Per conèixer més sobre mi, visita el meu perfil complet a Linkedin

ELS NOSTRES VALORS

Tots els nostres treballs es fonamenten en els pilars següents:

RIGOR

Tots els nostres treballs es duen a terme pel nostre equip de professionals amb la major precisió i minuciositat.

QUALITAT

Els nostres serveis es realitzen per professionals del sector i es revisen per una segona persona especialitzada en la materia per tal de garantir la seva qualitat.

EFICIÈNCIA

Sabem que el temps és or, per la qual cosa intentem adaptar-nos a la urgència de cada encàrrec i oferim terminis de lliurament competitius.

CONFIANÇA

Oferim un tracte proper i professional, de manera que els clients que sol·liciten els nostres serveis tornen a comptar amb nosaltres si ho necessiten.

VOLS SABER-NE MÉS?

Estem per ajudar-te els 7 dies de la setmana i et respondrem en 24 hores.

×